Om Tinythings


Bakom My Sweet Tinythings står jag, Kristina Leivik. Jag är ursprungligen född i Norrbotten, men bor numera i Södermanland.

Jag har alltid haft ett stort personligt intresse för konst, design och hantverk, och efter många år inom andra branscher bestämde jag mig för att uppfylla min dröm och satsa på mitt skapande. Med mig har jag en utbildning inom konst och form och valet föll på att skapa miniatyrer och att designa smycken.Jag märkte ett stort intresse för mina produkter och det känns alltid lika roligt när en av mina skapelser får komma till liv hemma hos en kund. Jag är mycket mån om att du som kund ska känna dig speciell och få en produkt som är unikt designad för dig, och därför tillhandahåller jag inga stora produktlager utan skapar mycket av mitt hantverk på beställning.


Handgjort och unikt designat för dig

Alla mina produkter är handgjorda av mig i min ateljé. Jag arbetar endast i kvalitetsmaterial, både vad gäller mina smycken och mina miniatyrer. Jag lägger stor vikt vid att mina produkter ska vara välgjorda så att du som kund kan räkna med att få en färdig produkt av högsta kvalitet. Det är lika viktigt för mig som för dig att produkten du håller i din hand känns välarbetad och unik.